BackOffice

På denna sida har vi samlat guider i kronologisk ordning för att hjälpa dig att komma igång på rätt sätt.

I Ancon BackOffice sköter du allt som har med din restaurang att göra. Här skapar du din meny, dina anställda, ser över dina säljsiffror och mycket mer. Genom att följa stegen nedan kommer du ha bäst förutsättningar att lyckas med din administration.

NyBO

1-Sep-20-2022-12-07-56-02-PM
Varugrupper
Det första du behöver göra är att skapa varugrupper som ger dig tillgång till att skapa produkter.

2-Sep-20-2022-12-08-17-23-PM
Menygrupper
Nästa steg är att skapa de visuella grupperingarna av produkter som ska synas i  Ancon POS (kassan) och Ancon Order (app/hemsida).

3-2
Bongdestinationer
Om du avser att använda dig av bongar till bar eller kök är detta nästa steg att ta. Annars kan du hoppa till steg 4.

4-1
Produkter
Äntligen! Nu är allt förberett för att du ska kunna skapa de produkter som du ska sälja.

5-1
Generella inställningar
Vi är nästan klara. Vi behöver se över de generella inställningarna och anpassa dom till dig.