Ancon Express

Hur man startar upp expresskassan samt hur man kommer till inställningar.

Hur du startar upp din Expresskassa.

Du använder dina användaruppgifter för att logga in i kassan. Skriv in din mailadress och lösenord. Sedan väljer du vilken tenant, outlet och den licens som du vill använda.

Hitta till inställningar i Expresskassan.

För att komma till inställningar så behöver man klicka i det vänstra hörnet enligt bilden nedan. Där finns det en “gömd” knapp.

klika här

För att komma in i inställningar behöver man logga in med en pinkod som har behörighet för detta. Du kan enkelt skapa eller ändra detta via backoffice.

Detta är det första du kommer se när du kommer in i inställningar.

Här kan du:

• Ändra mellan mörkt och ljust tema
    mörkt tema
    ljust tema
  • Välja stort ikontema.
    Då ser layouten ut så här:
    stort ikontema
    Om man inte markerar stort ikontema så kommer layouten se ut så här:
    litet ikontema
  • Använda outlet primärfärg
- Det är ett eget färgtema man kan ha på sin expresskassa. Det är endast vi som kan ändra detta och enklast är att kontakta vår support för att få hjälp med detta. ‘
  • Ta bort länkning. Används för att växla till en annan kassalicens.

Diagnostik.

Starlogger. Den används vid felsökning av skrivaren tillsammans med vår support.

diagnostiik