Hur skapar man en menygrupp?

Menygrupp är där du placerar och grupperar dina produkter så dom visas på Kassan och för gästerna i Orderappen.

1. Produkter
  2. Menygrupp
  3. Skapa ny - Välj menygruppsnamn exempel: Pizza.
  4. Bakgrundsfärg kan man välja, färgen syns endast i kassan inte appen.

1.  Skapa undermeny!?
  2. Tryck på skapa undermeny längst till höger om din menygrupp.

Exempel: Ovan va exemplet menygrupp pizza då kan man skapa undermenyer som heter pizza 80kr, pizza 90kr osv. Detta för att katogarisera upp för att göra kassan/appen lättare. Även om färgen inte syns i appen så måste man välja en färg här för att kunna spara.

menygrupper
Menygrupp_1A_23