Hur skapar man en menygrupp?

Menygrupp är där du placerar och grupperar dina produkter så dom visas på Kassan och för gästerna i Orderappen.

Skapa huvudmenyer

1. Navigera till Produkter i menyn på vänstersidan
  2. Välj Menygrupp högst upp på sidan
  3. klicka på "Skapa ny" - Välj menygruppsnamn exempel: Pizza.
  4. Välj Bakgrundsfärg, observera dock att färgen endast syns i kassan inte appen.

Skapa Undermenyer

1. Samma steg som ovan för att hitta till rätt ställe
  2. Hitta en menyn som ska få en undermeny
  3. Klicka på skapa undermeny
  4. Tryck på skapa undermeny längst till höger om din menygrupp.
  5. Ge din undermeny ett namn och en färg.
  6. Glöm inte spara!

Exempel: Ovan va exemplet menygrupp pizza då kan man skapa undermenyer som heter pizza 80kr, pizza 90kr osv. Detta för att katogarisera upp för att göra kassan/appen lättare. Även om färgen inte syns i appen så måste man välja en färg här för att kunna spara.

HubSpot Video

Lägg till produkter i menygrupper

1. Klicka upp din menygrupp eller undermeny enligt stegen ovan
  2. klicka på "Lägg till produkt"
  3. Sök eller bläddra fram produkten du vill lägga till och bocka i dess ruta
  4. klicka på "OK"
  5. Spara din meny längst ner på sidan
  6. Nu finns produkten tillagd.

POS

HubSpot Video