Menygrupper

Menygrupper hjälper dig att organisera dina produkter för lättare orderläggning.

menygrupper

1. Klicka på kategorin produkter i vänsterspalten. Inne i kategorin så hittar du "Menyer" uppe till vänster.
    menyer

2. Här kan se du alla dina Meyer.

Gå in på din standardmeny.
    manage

Eller skapa en ny.

Lär dig mer om Custom meny (Anpassade menyer)

3. Inne i din Menygrupp kan ny Menygrupp genom att trycka på skapa grupp längst ned på sidan:

4. Du får nu upp en ruta, där du kan namnge menygruppen och välja färg.

Screenshot 2022-09-01 at 13.45.19

5. När du har skapat några grupper så kommer de hamna i en lista.

Screenshot 2022-09-01 at 13.53.07  Screenshot 2022-09-01 at 13.53.24
    Du kan i denna lista ändra ordningen som matgrupperna ska visas i genom att släpa grupperna med pilarna på sidan  pil 2

Ordningen som du lägger menygrupperna i återspeglas i kassan.

IMG_F9C55C35824E-1-1

Favoriter

I varje menygrupp kan du skapa en eller flera Favoritmenyer. Det går bara att ha en Favoritmeny aktiv per gång.

1. Längst upp på sidan för din menygrupp hittar du dina favoritmenyer.

favvooo
    Med pennan längst till höger kan du sätta namn och färg på Favoritmenyn.

2. Tryck på lägg till produkt till höger och bocka i dina favoritprodukter.

läggtillfav

Favoritmenyn lägger sig alltid längst upp. Ovanför dina andra menyer.

IMG_3F8ECE82FC94-1

3. Du kan när som helst gå in i inställningar på din kassa och byta favoritmeny beroende på situation.

image (10)