Bongdestination

Lär dig hur du skapar och ställer in din bongdestination på det sättet som fungerar bäst för dig.

bongdestination

1. För att skapa en bongdestination kan du börja med att gå in på Produkter i vänsterspalten. Inne i Produkter hittar du Bongdestinationer längst upp till höger. Sedan trycker du på skapa ny:

skapa ny

2. Då får du  upp menyn för att skapa Bongdestinationer.

Börja med att namnge destinationen och välj skrivare i listan.

1-3

Saknar du skrivare?
    Klicka här:  Skrivare

Innan du sparar din nya bongdestination ska vi gå igenom de Generella Inställningarna.

Inställningar

Skräddarsy bongdestinationen för dina och restaurangens behov.

generalsettingsbong

1-Sep-20-2022-12-07-56-02-PMNär du separerar notarader så hamnar varje enskild produkt på en egen rad. Annars står det antal per produkt.

bock orange-2 Separera notarader:

1x Cheeseburgare
1x Cheeseburgare
1x Cheeseburgare

bock grå Separera inte notarader:

3x Cheeseburgare

2-Sep-20-2022-12-08-17-23-PMBonga inte i barläge innebär att bongar inte kommer till  destinationen i barläge, endast från bordmenyn.

bock orange-2 Bonga inte i barläge

bock grå Bonga i barläge

3-2Med Bara dessa kassor får bonga till destinationer ställer du in vilka kassor som får bonga till den här destinationen.

bock orange-2 Välj vilken/vilka kassor som får bonga hit

bock grå Alla kassor har tillgång till bong

Till exempel kan du exkludera barkassan från att skicka bong till destinationen.

4-1Spela ljud vid utskrift kan vara bra att aktivera för tydligare avisering vid bongutskrift. Men du behöver kontakta oss för skrivaren.

bock orange-2 Spela ljud vid utskrift

bock grå Spela inte ljud vid utskrift

5-1När du ångrar en order eller tar bort en produkt som redan är bongad. Så skickas det ut en automatisk korrbong till destinationen.

bock orange-2 Skicka korrbong

bock grå Skicka inte