Produkttyp, Time Based

Lär dig hur du säljer produkter på tidsbasis. En vanlig anledning till att man använder denna typ är när man säljer aktiviteter. Kanske minigolf eller biljard.

Känner du dig osäker? Klicka här: Produkter basguide

box-2

1. Börja med att gå in på huvudmenyn för Produkter och klicka på skapa ny under produkter.

skapa ny

2. Namnge din produkt och välj vilken Varugrupp den ska tillhöra.

3. Tryck sedan på Produkt Type och välj Time Based

Screenshot 2022-09-14 at 09.07.53

4. Nu kommer du se att prissättningen kommer ändras till Price per Minute. Här skriver du hur många kronor det ska kosta per minut.

Screenshot 2022-09-14 at 09.18.32

Vill du ställa in fler prisinställningar? Advanced Pricing

kassan

Tidbaserade produkter ser lite annorlunda ut i försäljningsflödet.

1. Du väljer din produkt som vanligt.
  2. Starta tiden genom att Bonga.
  3. Tryck på produkten för att få upp stopknappen. Tryck på den för att avsluta tiden.
    Kassan beräknar priset till närmsta minut.

tid-2