Produkttyp, Weight

I denna guide lär du dig hur du skapar en produkt som du avser att sälja på vikt. Vi har valt att mäta vikten på kg när du skapar produkten.

Känner du dig osäker? Klicka här: Produkter basguide

box-1

1. Börja med att gå in på huvud menyn för Produkter och klicka på skapa ny under produkter. Namnge din produkt och välj vilken Varugrupp den ska tillhöra.

skapa ny

2. Tryck sedan på Produkt Type och välj Weight.

Screenshot 2022-09-13 at 14.18.39

3. När du väljer Weight så förändras inställningarna för prissättning till kg-baserat.

Screenshot 2022-09-13 at 14.22.17

Mer alternativ på prissättningen kan du lära dig här: Advanced Pricing

kassan

1. När du ska sälja varan i kassan så kommer menyn för prissättning upp.Här anger du vilken vikt och där med pris som produkten har.

IMG_D2ECE6634B0A-1

2. Du kan ändra till gram genom att trycka på kg-pilen.

Screenshot 2022-09-13 at 14.27.00