Produkttyp, Volume

Du använder produkttypen Volume huvudsakligen för att sälja varor med cl-mått. Det används ofta för barprodukter.

Känner du dig osäker? Klicka här: Produkter basguide

volume

1. Börja med att gå in på huvud menyn för Produkter och klicka på skapa produkt. Namnge din produkt och välj vilken Varugrupp den ska tillhöra.

2. Tryck sedan på Produkt Type och välj Volume.

Screenshot 2022-09-13 at 13.19.21

3. När du väljer Volume så förändras inställningarna för prissättning. Nu kommer prissättningen baseras på cl-mått.

Bace Price står för produktens grundpris. Här skriver du vilket pris som produkten ska starta på. Ange sedan vilket cl-pris den ska ha som adderas på baspriset.

Screenshot 2022-09-13 at 13.23.53

Lär dig mer om Avancerad prissättning här.

4. Efter att ha angett baspriset och pris per cl så kan du bocka i vilka olika volymer som du vill sälja den i.

1-Sep-13-2022-11-37-18-15-AM
    (referensbild, det finns fler mått)

Vill du ställa in fler prisinställningar? Advanced Pricing

kassan

När du har skapat produkten så kommer alternativ presenteras i kassan vid varje order.

IMG_23F6993D2724-1