QR koder på bordskarta

Här kommer en guide för hur du skriver ut QR koder från din bordskarta.

Du finner din bordskarta i backoffice i den vänstra spalten under bord.

Om du inte har skapat några bord kan du klicka på den här länken, för att lära dig mer om hur du skapar en bordskarta.

QR Koder:

När du har skapat dina bord så gör du såhär för att skapa QR koder och skriva ut dessa:

Ta fram din bordskarta. Markera alla bord.

Så här ser din bordskarta ut när den inte är markerad:

bordskarta 123

När du har markerat alla bord, så ser det ut såhär:

markerade bord

Till vänster dyker ett alternativ upp där du kan välja att göra borden tillgängliga för bordsbeställning via Ancon Order, eller så kan du klicka på knappen skriv ut för att skriva ut dina QR-koder.

qr koder

När du klickar på knappen för att skriva ut, får du välja mellan att skriva ut QR-koderna direkt eller att spara dem som en PDF-fil för att använda vid ett senare tillfälle.

skriv ut