Ancon Cloud uppdatering Okt 2022

Denna uppdatering innehåller många nya funktioner och förbättringar av befintliga tillsammans med ett gäng mindre buggfixar.

Nya funktioner

• Automatiskt  Mail-utskick - Ställ in e-postadresser för export av Z-dagrapport som PDF och/eller SIE-fil.
  • POS groups - Gruppera dina kassor med möjlighet att definera Kostnadsställe.
  • Product Group Tag - Gör det möjligt att skapa och koppla taggar till sina Varugrupper (eg: Tagga varugrupp Pizza och Grill med "Mat" för att lättare sortera dina produkter).
  • Uttag-Insättning - Gör in och utsättningar samt redovisa kvitton direkt i Ancon POS.
  • Korrbong - Aktivera detta till din bongdestination för att få korrektionsbongar till köket när en nota eller nota-rad raderas från kassan.
  • Fördefinierade köksmeddelanden - Skapa förbestämda köksmeddelanden i Backoffice som du sedan kan välja i Ancon POS.
  • Ange antal gäster - Möjlighet att ange antal gäster på bord och få rapport på det i Backoffice>Analytics.
  • Integration for Retain24 - Integration för presentkortshantering.

Förbättringar

• Möjlighet att återköpa delar av en nota.
  • Outlet namn visas nu på Z-rapport.
  • Fler fält som sparas och “koms ihåg” när man använder skapa och fortsätt på produkter i Backoffice.
  • Ändra POS action-bar från Backoffice.
  • Borttagna notor visas i Gamla Ordrar i POS.
  • Bättre hantering i kassan när man har flera produkter med samma tillval och vill ändra en av dom.
  • Bättre produkt sökning i analytics.
  • Auto-redo funktion för AnconOrder är implementerad och fungerar igen.
  • Scrolla på bordskartor om skärmstorleken är för liten och inte kan visa alla bord.
  • Tydligare sätt att visa kontrollboxens information i Backoffice och POS.
  • “Retry all” finns nu under  intergrationer för att slippa skicka om varje rad en åt gången.
  • Redigera produkter direkt från menyträdet i Backoffice.
  • Möjlighet att filtrera på Outlet under Personal i Backoffice.
  • Bordskarte-vyn (Karta, Grid, Öppna Bord) stannar nu kvar även fast användaren har loggat ut och in.