Ancon Cloud uppdatering Januari 2023

Nya funktioner och åtgärdade buggar!

• Multiprodukter - Här har vi en guide för den nya funktionen: Guide för multiprodukt
  • Chain Management behörigheter.
  • Tids och orderformatstyrda produkter till express.
  • "Mer info" knapp i POS som just nu endast gör det möjligt att se och ändra notans ägare.
  • Behörigheter för ägare av nota samt övertagande av nota.
  • KDS - Ute på test hos våra piloter. Mer information kommer inom kort.

Buggar och åtgärder

• Samlingsbong med notanamn kommer inte längre att fråga efter varje nota.
  • Ytterligare fixar mot dubbelutskrifter.
  • Priset inne på en produkt kunde i vissa fall bli blankt, det är åtgärdat.
  • PDF:er som sparas från backoffice ska inte längre bli vita utan information.