Ancon Cloud Uppdatering Februari 2024

I denna release följer ny funktion i BackOffice som gör det möjligt för er att rösta på nya funktioner till Ancon Cloud samt ett gäng med buggfixar och förbättringar under huven.

🚀 Nya funktioner

• Feedback Board - Dela din röst för framtiden!
    Nu kan du vara med och forma framtiden för vår plattform genom att lämna förslag på nya funktioner eller förbättringar. Dessutom har du möjlighet att rösta på förslag som andra har lämnat och ta del av en Roadmap utifrån förslag som går vidare till utveckling.
    Mer information och how-to: https://help.ancon.io/sv/lamna-feedback

🛠️ Förbättringar och buggfixar

• Bongutskrift: Företagsnamn presenteras nu på bongen vid företagsbeställning på faktura via Ancon Order.
  • Våg-integration: Förbättringar i hanteringen av anslutning mellan våg och kassa
  • Ancon Wallet: Adderat möjlighet för att konfigurera rabatter på redan skapade Wallets.
  • Integration Personalkollen: Åtgärdat fel där dricks ej synkroniserats korrekt vid betalmetod faktura.
  • Integration Personalkollen: Åtgärdat fel där dricks ej synkroniserats korrekt vid återbetalning av nota.
  • Integration Caspeco: Åtgärdat fel där det i vissa fall uppstått en diskrepans i tiden för ordrar som synkroniserats.
  • Analytics: Åtgärdat fel i varugruppsrapporten.
  • Prestandaförbättringar för hantering av kvitto och bongutskrifter.
  • Ancon Order: Åtgärdat fel som gör att översättningen i SMS-notiserna ej fungerar korrekt.
  • Ancon Order: Åtgärdat fel där användare vid beställning mötts av "Error: 500" i betalsteget.
  • Backoffice: Åtgärdat fel där "Advanced Pricing Pre-sets" inte laddats in korrekt under "Advanced Pricing".

• Cloud Plattform: Många generella förbättringar av systemet under huven, ämnat att snabba på och stabilisera systemet i sin helhet.