Lämna feedback och var med att forma Ancon Cloud framåt

Nu kan du vara med och forma framtiden för vår plattform genom att lämna förslag på nya funktioner eller förbättringar. Dessutom har du möjlighet att rösta på förslag som andra har lämnat.

Såhär hittar du till vår feedback sida

Börja med att logga in i BackOffice

Väl inloggad klickar du på ditt namn längst upp i vänster hörne och sedan "Föreslå Nya Funktioner"

Rounded Corner Arrow Icons - Free SVG & PNG Rounded Corner Arrow Images -  Noun Project

Rösta på befintligt förslag

Det är inte ovanligt att någon annan redan har lämnat ett förslag på en ny funktion eller förbättring som även du önskar. Du kan ange sökord i "Search" fältet eller filtrera på "Top" eller "Trending"

För att läsa hela beskrivningen, klickar du bara på förslaget

Rounded Corner Arrow Icons - Free SVG & PNG Rounded Corner Arrow Images -  Noun Project

Om du önskar rösta på förslaget klickar du på ikonen med pil uppåt, längst upp i högra hörnet. Nuvarande antal röster kommer att vara dolt fram tills du lägger din röst.

Du kan även rösta på förslag direkt utifrån förhandsvisningen genom att klicka på samma ikon fast direkt till höger om önskemålet.

Skapa ett nytt förslag

Om du inte hittade din idé bland de befintliga förslagen har du möjlighet att själv skicka in ett förslag. Det kommer att granskas av vårt produktutvecklingsteam och göras tillgängligt för andra Ancon-användare att rösta på.

Rounded Corner Arrow Icons - Free SVG & PNG Rounded Corner Arrow Images -  Noun ProjectBörja med att välja en lämplig titel för ditt förslag och sedan ge en så detaljerad beskrivning som möjligt. Använd gärna bilder för att förtydliga. Ju tydligare beskrivning du ger, desto större är chansen att ditt önskemål väljs för utveckling.

Här är ett exempel:

Vad händer sedan?

Om du har skickat in ett nytt förslag kommer du per automatik få e-post notiser ifall det ändrar status och exempelvis går vidare till utveckling, det kan även hända att vi söker dig per mail för mer information.

När du röstar på ett redan befintligt förslag kan du välja att aktivera e-post notiser för just detta önskemålet genom att klicka på "Get notified"

Du kan naturligtvis när som helst återvända till feedback-sidan för att se om någon har röstat på ditt förslag eller om det har kommit in andra bra förslag som du vill rösta på. Din röst är viktig för oss!