Starta upp Ancon POS appen i BLAST (Adyen S1F2)

Nedan steg visar dig hur du startar upp och kommer igång med Ancon POS appen i er BLAST-terminal.

1. Börja med att se så du har Ancon POS-appen installerad i terminalen, den skall då synas på hemskärmen högst upp till vänster.

1. Om du saknar appen kan du behöva gå till inställningarna och hämta den manuellt, följ då nedan steg (hoppa över om appen redan finns på hemskärmen):
      SaknarAppArroV2

SettingsArrowS1F2

Kod: 7568
      PassCodeS1F2

AppInstallerasS1F2

2. Starta nu appen i terminalen genom att klicka på ikonen för Ancon POS på hemskärmen och följ stegen nedan.
    1. Klicka på 'Let's set up my POS'
                                  SetupMyPOSS1F2
    2. Skriv i Username och Password och klicka sedan på 'Sign in'.
      Inloggningsuppgifterna är samma som du använder för att komma åt Backoffice för Ancon Cloud.
                                   LoginPOSAPP
    3. Välj nu vilken Tenant, Outlet och Licens enheten skall vara kopplad till och klicka sedan på 'Continue'.
                               PickTenant
    4. Du har nu kopplat din enhet och kan nu logga in med en användares PIN-kod, du kan ställa in en unik PIN-kod för varje Personal du har skapat via Backoffice.
                            Loggainmedpin

3. Om din terminal ser ut enligt bilden nedan har du gjort allt korrekt och skall nu kunna börja använda din BLAST med Ancon POS! ✅
                                   InloggadAnconPOSS1F2

Fortsätt till nästa guide för att se hur du kommer igång med de grundläggande inställningarna och funktionerna i terminalen 👉