Skrivaren skriver ut tomma kvitton

Vi har ett enkelt svar. Kvittorullen sitter upp och ned.

visar tomtDet kanske ser ut såhär för dig. Kvittot skrivs ut men det är helt blankt. Oftast beror detta på att kvittorullen är monterad upp och ned och inte att skrivaren är trasig. Det är då bara att öppna skrivaren och vända på kvittorullen.

gör såhär

1-Sep-20-2022-12-07-56-02-PMÖppna skrivaren med hjälp av den stora knappen på framsidan till vänster och fäll ned luckan. Placera rullen så att kvittot matas ut från ovansidan på rullen. Enligt bilden nedan.

kvittorulle                           öppen-2

2-Sep-20-2022-12-08-17-23-PMSe till att du drar ut ett längre kvitto och stäng luckan. Luckan är stängd när du hör ett klick – då förstår skrivaren att kvittorullen är på plats och klipper av kvittot på rätt längd.

kvitto-2

Nu kommer det text på dina kvitton!