Planday

Med integration till planday får du bättre koll på din personalkostnad och säljsiffror. Nedan visar vi hur du integrerar.

Till att börja med behöver du aktivera Ancon för integration inne på planday.com sida och hämta de nycklar du behöver.

Gå in på integrationer under inställningar och klicka på overview. Lokalisera eller sök efter Ancon i listan av integrationer och tryck på connect

Step 1 (kopia)

Då får du upp nästa sida där du behöver generera integrationsaccses.

Step 2 (kopia)

Ge Ancon åtkomst till integrationen genom att trycka på authorise.

Step 3 (kopia)

Nu har nycklarna genererats. Kopiera dem och lägg till dem på respektive plats i integrationen inne i Ancon BacksOffice.

Step 4 (kopia)

Inne i Ancon BackOffice hittar du integrationen under integrationer & ad-ons. Kontakta oss om du inte ser Planday bland dina integrationen. Så hjälper vi dig att aktivera den.