Hur fungerar de olika ordertyperna?

Det finns fyra olika typer att använda i Ancon Order och man kan använda sig av alla fyra. Här nedan beskrivs inställningar för dessa.

Inställningar

Ät här och avhämtning

Här ändrar du inställningar för om du vill att man skall kunna beställa i Ancon Order. Inställningarna för äta här och avhämtning fungerar på samma sätt.

1. Offlinebeställningar är om ni vill öppna upp för att man skall kunna beställa utanför öppetiderna. Alltså förbeställningar.

Exempel: Jag lägger min beställning klockan 07.00 men ni öppnar 08.00 då kan jag välja att hämta maten när ni har öppnat.  På förberedelsetid fyller du i hur lång tid det tar innan maten är klar. Men det går även att ändra detta i kassan.

Leverans

1. Minsta Ordervärde kan du fylla i om du exempelvis vill att leverans endast skall erbjudas om minsta ordervärdet är 100kr. Då fyller du i 100kr, annars kan du låta denna rutan vara tom.
  2. På leverans väljer du förberedelsetid och det är hur lång tid det tar innan du levererar.
  3. Vilket område levererar du till. Här klickar du på kartan och markerar ett område.
  4. Leveranstider avviker från ordinarie öppettider - Detta är om du bara levererar en viss tid under dagen och inte under era ordinarie öppetider.

leverans behöver du lägga till leveransavgift som du skapar under ekonomi - avgifter.

Bordsbeställning

1. Klicka i om du vill att bordsbeställning skall vara tillgänglig?!
  2. Bordsbeställning avviker ifrån ordinarie öppetider. Om ni exempelvis bara vill ha bordsbeställning på eftermiddagen och inte under lunch tid.

TIPS: Gå in på inställningar och klicka i dessa innan du börjar lägga upp produkter för att underlätta arbetet med att lägga upp produkter.