Operation Lady

Vi har fått väldigt bra feedback från er och har anpassat Ancon POS för att förbättra er upplevelse. Dessa ändringar kommer träda i kraft i samband att vi släpper nästa release under maj månad.

Inför denna release har vi spelat in en video där vi går igenom ändringarna. 🎥

Samma funktioner kommer även till Ancon POS för tablet. I denna vy är dessa ändringar enklare att förstå. Men vi har kartlagt var de största förändringarna i bilderna nedan.

bordpos

bar

• Bar/Bordsläge:
    Nu är det lättare att se i vilket läge man jobbar. Med hjälp av bannern längst upp ser du om du är bord eller barläge. I bordsläget ser du även vilket bord du är i.

• Splitta nota/Köksmeddekande
    I bordsvyn finns det även två nya genvägar för att splitta notan och för att skriva köksmeddelanden. De ligger under raden för nota, nota-rad och numpad.

• Öppna bord:
    Knappen för att öppna bord har nu bytt plats. Den ligger nu under bordskartan till höger.

• Rätter:
    Nota, nota-rad och numpad går nu att använda samtidigt som du ändrar eller lägger till en rätt.