Merförsäljningsgrupper

En merförsäljningsgrupp används i de säljkanaler där kunder lägger en order själva och uppmanas att lägga till fler produkter i beställningen. Detta är alltså en funktion i Ancon Order och Express, inte i POS.

Med merförsäljning läggar du till produkter som du vill ska dyka upp i expresskassan eller orderappen för att kunden ska uppmanas att lägga till ytligare varor på sin order.

1. Det första du gör är att skapa produkterna som du vill ha med i din medförsäljningsgrupp. Det gör du som när du skapar vilken produkt som helst.

2. När du har skapat produkterna som du vill ha i med så går du till Produkter, sedan Merförsäljningsgrupper och tryck på skapa ny.

skapa ny

3. Nu öppnas sidan där du skapar medförsäljningsgruppen.
    Döp den den till det du vill och tryck sedan på lägg till produkter.

Screenshot 2022-09-15 at 14.18.11-1

4. När du har skapat gruppen kan du addera den till dina produkter. De kommer nu dyka upp i beställningsflödet när kunden har lagt till produkten i kassan.

Screenshot 2022-09-19 at 15.07.02