Lagerför dina produkter (Inventory)

Börja använd lagerföring för att ha bättre koll på din på produkterna i din depå.

1inventory

Att använda sig av lagerföring gör det lättare för dig att se hur mycket du har av varje produkt och varianter. Systemet varnar när det är dags att fylla hyllorna så du slipper belasta din mentala bandbredd lika mycket. Gå till Inventory I vänsterspalten.

Screenshot 2022-10-03 at 14.14.09

stock

Det första steget i att lagerföra produkter är att lägga till en produkt i Current Stock och tryck på Stock Items. Nu får du upp menyn där du lägger till den vara som du vill lagerföra. Tryck på Select a Produkt/Variant.

Screenshot 2022-10-03 at 14.23.31

I detta exempel vill vi lagerföra våran Cola. För tillfället har vi 100 flaskor i lager (STOCK) och har valt att vi vill bli påminda att beställa fler när vi har 20 flaskor kvar (REORDER POINT).

Tryck på Spara.

överblick

När du har sparat kommer du se att din produkt har hamnat i lagerlistan.

Screenshot 2022-10-03 at 14.40.50
Nu ser vi att produkten ligger i lager med grön status. (IN STOCK)

Screenshot 2022-10-03 at 14.41.12
Så fort lagersaldot är lägre än Reorder Point (LOW ON STOCK) så kommer systemet påpeka det, så att du har tid att beställa fler innan lagret är helt tomt.

shortlist

Som du kanske redan har förstått så fungera Shortlist för att samla alla varor som det behöver göras en nybeställning på.

Screenshot 2022-10-03 at 15.14.37

Screenshot 2022-10-03 at 14.42.30När det finns produkter i Shortlist så meddelar systemet det genom att sätta en notis bredvid Inventory-knappen och i Shortlistmenyn. Med antal produkter som är slut.

Du kan ladda ned listan på beställningsvaror och ta in det i ditt beställningssystem. För att hålla ditt lager uppdaterat.