Fördefinerade köksmeddelanden

Det är viktigt att ha en bra kommunikation med kökspersonalen. Fördefinerade köksmeddelanden gör det enklare och sparar tid för alla i personalen.

köksmeddelanden

Skapa köksmeddelande i Back office under menyn för produkter och sedan Kitchen Messages. Tryck sedan på Skapa ny, skriv ditt meddelande och tryck sedan på spara.

produkter

IMG_0032111111

ikassan

Köksmeddelanden är kopplade till nota rad. Du behöver alltså markera den vara eller produkt som du vill koppla ett köksmeddelande till. IMG_0032-3Tryck sedan på Notarad och Köksmeddelande för att få upp menyn där du väljer meddelandet. Skriv ett eget meddelande i raden längst upp eller välj ett av de fördefinerade meddelandena i listan och spara.meddelanden
Meddelandet lägger sig under varan i notan och på bongen.

notare

Köksmeddelanden är interna och dyker inte upp på kvittot.