Kom igång med Ancon

Vi har sammanställt de stegen och informationen du behöver för att komma igång med Ancon. Läs mer nedan!

uppstart

Vi inkluderar denna PDF, då den visar hur uppstartsflödet på ett enkelt sätt. Längre ned har vi skrivit ihop en guide som går djupare in på varje steg. Klicka här

Anconbladet_Checklistafinal-02

2

1. Inlösenavtal

Först och främst behöver du ett inlösenavtal för att kunna ta betalt med kortterminaler. Ni har fått ett mail från er Customer Success Manager som innehåller ett formulär från Adyen.

Det är viktigt att formuläret skickas in i god tid innan planerad uppstart då det kan ta upp till 5 arbetsdagar att få inlösenavtalet godkänt.

För att underlätta ifyllnaden har vi skrivit en guide där vi går igenom vad som krävs för en lyckad ansökan. Klicka här

2. Utbildning & installation

I det andra mejlet har du fått en länk för bokning som tar dig till din Customer Success Manager. Vänligen boka en tid med dem där ni kan sitta ostört och ha tillgång till en pålitlig internetuppkoppling för att kunna ta del av all information.

3. Skapa produkter

Efter utbildningen har du förhoppningsvis all kunskap för att kunna skapa dina produkter och utforma hur du vill att din restaurang ska fungera.

Vi brukar rekommendera att man börjar med att starta Varugrupper först, sedan menygrupper så att du enkelt kan placera dina produkter för du skapar dem.

4. Integrationer

Systemet är nu nästan färdigt. Till sist är det dags att ansluta dina integrationer. Kontakta din säljare eller Customer Success Manager och få hjälp att ansluta dina favoritprogram.

5. Installation

Installationen av Ancon Cloud är väldigt enkel. Men för att du ska känna dig säker så kommer din Customer Success Manager vara med på länk och vägleda dig genom alla steg. Kom ihåg att planera installationen så att du är redo att sälja när restaurangen slår upp dörrarna.

Har du redan kommit igång och vill lära dig mer?
Fler guider