Journalminne/Kontrollremsa

I denna guide visar vi er hur du hämtar ut journalminnet eller kontrollremsa i din Ancon POS.

Journalminnet innehåller alla löpande registreringar i kassaregistret som presenteras i kronologisk ordning som t. ex. skapade kvitton och utskrivna Z-dagrapporter. I Ancon POS kallar vi det för kontrollremsa.

Du hittar kontrollremsan i inställningarna på din Ancon POS. Tryck på kugghjulet längst upp till vänster på din kassa och gå sedan in på myndighetskontroll.

Inne i myndighetskontroll väljer du det datumet som kontrollremsan ska skrivas ut på. Tryck sedan på "Skriv ut kontrollremsa".