Integration till Personalkollen

Genom att integrera Personalkollen kan du få en bättre överblick kring dina personalkostnader.

untegrationen

1. Gå in på "Integrationer och Ad-ons" och gå in på din "Personalkollet-integration".

Screenshot 2023-11-03 at 16.41.51
    Har du ingen integration? Kontakta din säljare eller maila till sales@ancon.io.

2. För att integrationen ska fungera behöver behöver du tre nycklar: Token, Cash Register Key och Workplace ID. Du hämtar från din sida på personalkollen.

CRK

1. När du har loggat in i Personalkollen, tryck på din användar-ikon, längst upp till höger och sedan inställningar.

ikoninställningar
  2. Gå nu till "Integrationer" och skrolla ned till "Kassakoppllingar"

integrationer
  3. Fäll ned pilen för Kassakoppling API. Tryck på visa nyckel och kopiera den.

kassakoppling
  4. Klistra nu in nyckeln i rutan för Cash Registration Key i Ancon Back Office.

crk

tok

1. Längre ned på samma sida som du hittade Kassakopplingar, hittar du även Export API.

Export
  2. Kopiera nyckeln och klistra in den i Ancon Back Office i rutan för Token.

token2

wpid

1. Gå till "Organisation" och undermenyn "Organisation". Tryck sedan på pennan för att redigera arbetsplatsen.

wpid

2. När du gör det, dyker det upp fyra siffror i URLen.

wpid2

3. Kopiera siffrorna och klistra in dem i Workplace ID i Personalkollen-integrationen i Ancon Back Office.

2323

4. Glöm inte att aktivera "Send sales data". Sen tryck på para.

Klart! ✅

Exempel på alla hämtade nycklar

Cash Register Key: teh59auhnz6g955
Workplace ID:
Token: b3e2ehdk9yfnsu7