Hur skapar man tillvalsgrupper?

Ingredienser för tillvalsgrupper? Hur sätter man pris på ingredienser inom tillvalsgrupper?

Hur skapar man en tillvalsgrupp? Och förklaring på inställningarna!

1. Produkter
  2. Tillvalsgrupper
  3. Skapa ny - välj namn, exempel extra ingredienser eller tillval.
  4. Minst antal och max antal - Detta används om du vill ha ett specifikt antal som kund/gästen får välja.
  5. Tillåt flera av samma val - Ska man kunna välja fler av samma tillval? Använd då denna funktion.
  6. Antal kostnadsfria val - Ingår det ett kostnadsfritt tillval? Använd då denna funktion och om man vill ha fler tillval så kostar det extra. Klickar i antal kostnadsfria val = 1 och pris per överstigande: exempel 10kr.
  7. Synligt namn i appen funktionen kan man använda om man vill ha ett annant namn i appen än vad man har i kassan/admin.
  8. Ingredienser - Lägg till ingredienser, här lägger man upp alla ingredienser som man vill ha i sin tillvalsgrupp.

Ingredienser som tillval:

1. Exempel: Har du en tillvalsgrupp där man kan välja olika såser?
  2. Då lägger du upp ingredienser som heter exempel: Kebabsås, vitlöksås och tomatsås.
  3. Antingen lägger du pris på dessa ingredienser eller så kan du lägga pris på dem i din tillvalsgrupp.

Hur sätter man pris på ingredienserna inom tillvalsgruppen?

1. När du lagt till dina ingredienser, i detta exemplet: Kebabsås, vitlöksås och tomatsås.
  2. Tryck på dubbel pilen som är längst till höger på din ingrediens.
  3. Där kan du välja "överskrid pris" - Sätt sedan ett pris.