Hur ser man beställningslistan för lagret?

När produkterna närmar sig sin beställningspunkt så dyker de upp i beställningslistan.

För att se och hantera sin beställningslista gör man enligt följande

1. Börja med att navigera till menyn för modulen och välja den vänstra fliken enligt pilen nedan (siffran 2)
  2. Väl inne på sidan kan man antingen välja att ladda ner rapporten som PDF med knappen uppe i höger hörn.
    1. Den nedladda filen ser ut som bilden nedan
    2. Om saldot ska justera så kan man klicka direkt på raden för produkten och fylla i det nya lagersaldot i rutan som kommer fram. När detta sparas så tas produkten automatiskt bort från beställningslistan (så vida det nya lagersaldor är högre än beställningspunkten)