Hur lagerför man produkter?

Visar hur man gör för att föra in produkter i sitt lager för första gången

Första gången man använder lagermodulen så är det helt tomt. Man måste alltså själv göra en första inleverans för att börja använda modulen. Inleverans görs också på samma sätt löpande vid nya produkter i sortimentet.

1. Börja med att navigera till modulen på adminsidan. Välj sedan att lägga in en ny produkt i listan genom knappen till höger (siffran 3 på bilen nedan)
  2. Sök sedan fram den produkt du önskar lagerföra och klicka på den
  3. Fyll sedan i vilken beställningspunkt samt lagervärde produkten har och klicka på Spara
    1. Beställningspunkt = den punkt då systemet varnar att det är lågt lagervärde och nytt måste beställas
    2. Lagervärde = Det antalet av produkten som finns just nu.

4. Din produkt dyker nu upp i lagerlistan med den nuvarande status.