Hur ändrar man öppetider?

Öppetider används för när man skall kunna beställa i ancon order appen

Inställningar

Öppetider

1.  Öppetider varje dag = Samma öppetider för varje dag

- Då sätter man öppetider här:

2.  Varierade öppettider = Har man olika öppettider för olika dagar

- Då fyller man i öppetider dag för dag (Se bild nedan), har man stängt exempelvis tisdagar, lägg då inte till någon öppetid den dagen.

Avvikande öppetider

- Bra att använda för exempelvis julafton eller midsommarafton.
- Klicka då på Lägg till avvikelser - Fyll i inställningarna - Spara