Dricks i Ancon Order

Din personal kan mer än dubbla sin drickslön genom att lägga till dricks i Ancon Order. I denna guide visar vi dig hur du aktiverar det.

dricks 2

Börja med att gå in på cloud.ancon.io och skrolla ned till Inställningar.

Inne i Inställningar och under Ancon Order hittar du de olika beställningstyperna: Äta här, Avhämtning, Leverans och Bordsbeställning.

Du aktiverar dricks på de olika ordertyper du vill att det ska vara tillgängligt på genom att trycka på Enable Tipping under respektive ordertyp.

box

När dricks är aktiverad får du möjlighet att bestämma den ska fungera. Du kan sätta tre olika procentsatser som gästen kan välja mellan och/eller låta dem skriva in ett eget belopp.

dricks

När du har lagt till dricks på de ordertypar du vill ha. Så kan du bara trycka på spara. På nästa order kommer kunden få upp dricksärmen nedan. Ancon Order redovisar även beloppet i kronor som motsvarar procentsatsen av dricksen på notan.

dricks 4

Om du har några funderingar är du välkommen att kontakta oss på ancon.io/support 👋