Ancon Cloud uppdatering Juni 2023

Senaste versionen kommer med både nya funktioner och prestandahöjningar lagom inför sommarsäsongen som strax drar igång på riktigt!

Nya funktioner

• Notahistorik  - Gå tillbaka i tiden för att se vad som har bongats, vem som har bongat eller gjort en delbetalning på notan via "Info" knappen till vänster ovanför Nota-vyn där du nu hittar en logg för notans händelser.
  • Skicka kvittokopia på E-post, alternativet dyker upp när du väljer "Kvittokopia" under Tidigare Notor i Ancon POS.

Förbättringar och buggfixar

• Försäljning från Ancon Order eller Express-kassa följer nu med och exporteras till Personalkollen.
  • Tidsöverlapp till nästkommande datum nu tillgängligt och applicerat som standard när du filtrerar mellan datum och tider i Analytics.
  • Prestanda-optimering av Cloud Print för snabbare och mer pålitliga utskrifter i Adyen-terminaler.
  • "Tillåt duplikat" Fortnox - Ny toggle under inställningarna för Fortnox-integration som gör det möjligt att importera kunder med samma namn från Fortnox.
  • Nytt filter för "Tenant Admin" under "Personal" i Backoffice som gör det lättare att sortera fram Administratöranvändare.
  • Minskad storlek på PDF-filer vid nedladdning av Z-rapport eller Faktura från Backoffice.
  • Prestanda-optimering av nota/splitta-nota hantering där produktantal inte alltid laddar in korrekt efter knapptryck.
  • Knappen för "Öppna-kassalåda" fungerar nu som tidigare och öppnar kassalådan direkt.
  • Åtgärdat bugg som orsakat att graf och lista över produktförsäljningen ej laddats in korrekt i Analytics>Produkter.
  • Åtgärdat bugg där försäljning ej har presenterats under vissa timmar på söndagar under Analytics>Trender.
  • "Tenant namn" visas ej längre som en rubrik på Z-rapporten.
  • Bytt plats på knappen för "Notanamn" under "Nota" knappen när man är på bord så att den blir mer lättåtkomlig.
  • Åtgärdat bugg där man ej kunnat spara en produkt i Backoffice som innehållit snedstreck ( / ) i namnet.