Ancon Cloud uppdatering December 2022

En mindre uppdatering lagom innan jul.

Nya funktioner

• Nu möjligt att skapa sin egna API-nycklar från backoffice integrationssida för att kunna använda vårt publika API - ancon.dev
  • Adyen utbetalningsrapport som separat verifikat till fortnox
  • POS-grupper kan nu ha projekt

Förbättringar

• Samlingsbong fungerar nu bättre tillsammans med notanamn/notanummer
  • Endast personalens förnamn skrivs på kvittot
  • Fixat ett problem med att PDF:er inte gick att ladda ner från analytics
  • Behörigheter för rabatter har fått lite skruvar åtskruvade
  • Inactivity settings för AnconOrder är inte lika agressiv vid avstängning.