Ancon Cloud uppdatering April 2023

Prestandauppdatering som i första hand fokuserar på förbättring av utskriftshanteringen

Nya funktioner

• Refaktorering av hela utskriftsmotorn i syfte att snabba upp och stabilisera hanteringen av bong och kvittoutskrifter.

Buggar och åtgärder

• Åtgärd för hantering av försäljning av Presentkort via Retain24
  • Notiser som informerar kund om färdigställd order åtgärdad och skall ej återupprepa sig mer än 1 gång.

Obligatorisk Uppdatering

• Denna uppdatering är obligatorisk, använder ni en enhet som manageras av Ancon kommer uppdateringen skötas per automatik, om ni har en egen iPad eller Android tablet behöver ni navigera till respektive marknadsplats för appar och uppdatera appen.