Adyen P400Plus Terminal

Följ nedan steg för att installera din Adyen P400Plus terminal.

1. Börja med att se till så följande delar finns med till din terminal:
         🟢 Strömkabel till vägguttag
         🟢 Adapter för ström och nätverk
    P400Kablage

2. Vänd på terminalen och ta av luckan genom att trycka och skjuta av den med tummarna åt det hållet pilen pekar.
  3. Koppla nu in kabeln som går från adaptern till terminalen på baksidan.
  4. Sist kopplar du in strömkabeln i adaptern och andra änden till ett vägguttag > Terminalen skall nu starta upp.

5. När terminalen startat behöver vi se till att den får internetuppkoppling, klicka på 'Connect' för att gå vidare och koppla terminalen till ert WiFI (trådlöst nätverk).

Det finns även möjlighet att koppla terminalen med nätverkskabel direkt till terminalens adapter i uttaget markerat med 'ETH', se bild nr.2 nedan och hoppa vidare till steg 10.

Bild 1
                                     P400 Connect
    Bild 2 (Hoppa vidare till steg 10 ifall du väljer att koppla terminalen med kabel enligt nedan)
    P400Nätverkskabel

6. Gå vidare genom att klicka på 'WiFi'
                                  P400Network

7. Klicka nu på togglen längst upp till höger för att aktivera WiFi och sedan på plus-tecknet för att söka efter närliggande WiFi nätverk.
    plustecken-png
                                     P400Toggla på nätverk

8. Klicka nu på det WiFi nätverk ni önskar koppla terminalen till > Skriv in lösenordet och klicka sedan på den blåa bocken.

P400NetworkConnect

P400WiFiPassword

9. När terminalen anslutit till ert WiFi skall den se ut enligt bilden nedan, skulle du ha skrivit fel lösenord kommer terminalen tala om detta och det är då bara att försöka igen.
                                       P400WiFiDone

10. Backa nu 3 steg med Röd-knapp längst ned till vänster på terminalen tills du kommer till start-sidan, klicka sedan på 'Board Terminal'.
                                        P400BoardTerminal

11. Bekräfta nu att terminalen kopplas mot ert Adyen Merchant Account genom att trycka på 'Confirm', terminalen kommer nu att starta om hämta inställningar vilket kan ta några minuter.

( i exemplet nedan kopplar vi terminalen till Ancons test account (AnconGoStaging), ert namn kommer visas här istället.)
                                    P400BoardConfirm

12. Nu är du klar!
    Terminalen skall se ut enligt bilden nedan:
                                     P400Done

Fortsätt till nästa guide för att se hur du kopplar dina terminaler till en eller flera kassor 👉