Wi-Fi-Adapter till Star MC-Print3

Anslut din Star Mc-Print3 till Wi-Fi om du inte har möjlighet att ansluta skrivaren med internetkabel.

Med Star Wireless LAN unit kan du ansluta din skrivare till ditt Wi-Fi. Perfekt för dig som vill ha en skrivare där inte det finns internetuttag och vill slippa dra långa kablar. Vi rekommenderar dock, att om ni har möjlighet, alltid ansluter skrivaren till internet med hjälp av sladd för den optimala anslutningen och bästa prestandan.

Skrivaren, i sig, har ingen Wi-Fi-mottagare och behöver därför anslutas till Star Wireless LAN unit. Börja med att koppla LAN-sladden och micro-usbn som ingår till Star-adaptern.
lanunit
För att ansluta adaptern till skrivaren så behöver du ta bort skrivaren baklucka. Anslut nu andra änden av micro  usb-sladden till skrivaren i ett USB-A uttag (0,5A) och LAN till LAN. När det är anslutet enligt bilder kan du starta skrivaren.

skrivare bakOm allt är anslutet på rätt sätt så kommer lamporna på Star-adaptern lyssna enligt bild:

blink

När allt är anslutet på rätt sätt är det dags att konfigurera nätverket med hjälp av StarQuickSetUp appen. Inne i appen går du in på Start Guide (Initial Settings) och sedan Use Star Wireless LAN Unit. Du kommer nu få en upprepning på guiden för LAN Unit anslutning. Du kan bara trycka på next tills du får upp knappen där det står Wireless LAN Unit setup, tryck på den. Nu kan du skriva in lösenordet till ditt nätverk och sedan är installationen klar.