Hur skapar man en produkt?

Här kan du se hur man enkelt skapar en produkt, ändrar pris, produktstatus, lägger till ingredienser och tillvalsgrupper!

1. Produkter
  2. Produkter
  3. Skapa ny
  4. Produktnamn= Namnet på artikeln/rätten, exempel: Hawaii
  5. Produktinfo= Här kan du skriva information exempel: Ingredienser eller annan information.
  6. På höger sida ser du varugrupp, bongdestination och menygrupp, därför va det bra att vi gjorde dessa innan vi skapa själva produkten för att underlätta nu.
  7. Se exemplet här nedan: Produktnamn: Ceasarsallad med räkor, Produktinfo: OBS. Innehåller nötter, Varugrupp: Food, Menygrupp: Lunch

Pris & Produktvariant

1. Välj pris eller:
  2. Har varianter: Skapa olika varianter i samma produkt, exempel: Hawaii - Standard och Hawaii - Barnpizza. Då kan du ge dom två olika priser
  3. Öppet pris: Används endast för artiklar som används i kassan.
Produktstatus
  1. Blockerad
  2. Visa i kassa: Klicka i de alternativen som ni accepterar
  3. Visa i orderappen: Klicka i de alternativen som ni accepterar
  4. Auto-godkänn: Används om man har inställning på godkänn - produkten avgör.

Ingredienser (Frivilligt)

1. Lägg till ingredienser om du vill att man skall kunna ta bort ingredienser?

Tillvalsgrupp (Frivilligt)

1. Välj tillvalsgrupp som skall kopplas samman med din produkt.

Enklast är att skapa menygrupper, tillvalsgrupper och bongdestinationer innan man skapar produkter. Detta för att underlätta när produkten skapas och för att få en smidigare kassa och/eller Anocn Order app.

produkt
Produkt_1A_56