FAQ

Besvarar många vanliga

Fråga: Hur styr man synlighet i appen (Ancon Order) och öppettider?
Svar: Kolla inställningar för öppetider!  Er restaurang syns alltid i appen men är er restaurang stängd så ser fortfarande gästen/kunden menyn men kan inte beställa. Om ni valt att ha förbeställning så kan det göras se frågan nedan.

Fråga: Hur fungerar förbeställning?
Svar 1: Man kan endast lägga förbeställningar under tiden restaurangen är öppen, det måste alltså finnas någon på plats för att acceptera order, annars kan man inte förbeställa. Typ som att ringa när ingen är där.

Svar 2: Se till att acceptera offlinebeställningar är i bokad i ordertyper på admin.ancon.io.
Svar 3: Man kan endast förbeställa en dag i förväg.

Fråga: Varför syns inte min restaurang i Appen?
Svar 1: Se till att det finns öppettider och att produkter finns tillgängliga
Svar 2: Har ni signerat avtalet med adyen? Om inte kontakta oss!
Svar 3: Se till att det finns en Meny.

Fråga: Finns det stöd för Samsung eller Google pay i Appen?
Svar: Nej inte i dagsläget.

Fråga: Kan man Ladda ner en SIE fil över försäljningen?
Svar: Ja, klicka här!

Fråga: Hur lägger man till leveransavgift?
Svar: Under Ekonomi > Avgifter Kan man skapa nya avgifter. Sedan kan man på Inställningar koppla avgifter till Ordertype Delivery/leverans. Klicka här!