Kom igång med Backoffice för Ancon Cloud

Backoffice för Ancon Cloud är både enkelt och kompetent, men ibland är det inte helt lätt att veta vilken ände man skall börja i. Därför har vi nedan gjort en step-by-step guide för att du enkelt ska komma igång och spara tid!

number-one Varugrupper
Börja med att skapa Varugrupper, detta är nödvändigt för att sedan kunna skapa Produkter till Ancon POS eller Ancon Order.
 Klicka här för att se hur du skapar Varugrupper
number-2 Menygrupper
Nästa steg blir att skapa Menygrupper, detta kommer vara de visuella grupperingarna för dina Produkter i Ancon POS eller Ancon Order.
Klicka här för att se hur du skapar Menygrupper
number-3 Bongdestinationer
Om du kommer att använda dig av bongar till ert kök eller er bar rekommenderar vi att ni även först skapar Bongdestinationer som ni sedan kan koppla till era produkter.
Klicka här för att se hur du skapar Bongdestinationer
(Om du ej har användning för bongar kan du hoppa direkt till steg 4.)
number-four Produkter
Nu är det dags att skapa de Produkter ni önskar sälja via Ancon POS eller Ancon Order.
Klicka här för att se hur du skapar Produkter
number-5 Generella inställningar
Sist men inte minst är det bra om ni går igenom de grundläggande generella inställningarna för Ancon POS samt Ancon Order.
Klicka här för att läsa om Nödvändiga inställningar

Vårt system har mycket funktioner och anpassningar för olika typer av behov, klicka dig därför gärna runt eller använd sökfunktionen här i hjälpcentret ifall det är något specifikt du letar efter när du har gjort de ovanstående grundläggande stegen.
Vi utvecklar hela tiden nya funktioner för att göra kassasystemslösningen så smidig som möjligt både för er men även för era gäster.