Hur skapar man bongdestinationer?

Inställningar för bongdestinationer, skapa en bongdestination. Bong till köket så att dom vet vad som skall tillagas?

1. Produkter
  2. Bongdestinationer
  3. Skapa ny
  4. Välj destinationsnamn
  5. Skrivare (Vänta med att skriva i IP adress till skrivaren det fixar vi när vi installerar - för att bongen skall komma till rätt skrivare.)
  6. Generella inställningar

- Separera notarader - Väljer man att använda separera notarader så blir det exempel:
    1x Cheeseburgare
    1x Cheeseburgare
    1x Cheeseburgare
    Väljer man att inte använda separera notareder så blir det exempel:
    3x Cheeseburgare

- Bonga inte i barläge - Inga bongar skickas till den här destinationen när man är i barläge, endast från bord.

- Bara dessa kassor får bonga till destinationer - Exempel: välj om du vill att det ska bongas ifrån endast kassa 1 och inte kassa 2. Har man exempelvis en kassa i baren där man endast serverar dryck? Då kan man ställa in så att den kassan inte kan bonga.

TIPS: Har man olika bongdestinationer för olika rätter? Skapa då en bongdestination som heter kassan och lägg till på alla produkter så att ni får en bong på alla produkter. Så ni har ett samlat kvitto för hela ordern!

bongdestination