Ancon Suite Uppdatering 4/3

Ancon Order och Ancon Order Web: Nya funktioner

Popup som frågar gästen om önskat "orderformat"
När gästen klickar på er restaurang får hen omedelbart en popup där gästen får välja om dom vill äta här, avhämtning, bordsbeställning eller utkörning.
Givetvis visas enbart de orderformat som ni har aktiverat. Detta är en mycket efterfrågad justering av Ancon Order som kommer säkerställa att era gäster klickar rätt.

Allergiinformation
Ni kan nu skriva in allergiinformation på en produkt. Detta syns sedan på produkten i Ancon Order.

Ny lösning för Pushnotiser
I denna version har vi bytt ut hela systemet för pushnotiser i appen. Vi samarbetar nu med en världsledande leverantör av dessa tjänster för att säkerställa hög driftsäkerhet med pushnotiser. Denna teknik ger oss också möjligheter att i framtiden addera notiser via SMS.

Bordsbeställning där gästen hämtar maten själv
Den nya versionen innehållen en funktion där ni kan aktivera "upphämtning vid bordsbeställning". Låt gästen skanna QR-kod, kopplas till rätt bord och beställa mat. När maten är klar får gästen en pushnotis om att maten är redo att hämtas.

Om inställningen ej är aktiverad så får gästen ingen notis om att maten är redo för att hämtas upp, detta är önskvärt för er som serverar maten vid gästens bord.

Så, oavsett om ni önskar servera maten vid bordet eller om gästen ska hämta upp maten så stödjer Ancon Order ert behov.

Justerade bilder för en mer smakfull upplevelse
Vi har tidigare informerat om att bilderna i Ancon Order App kommer justeras, den bild ni har "inne" på restaurangen kommer numera att visas i "restauranghittaren". Detta för att ge en mer matinspirerad känsla i appen. Är ni inte nöjd med er nuvarande bild? Kontakta vår support!

Ancon Suite POS: Nya funktioner

Upprepat ljud vid ny inkommande beställning
Nu kommer din POS upprepa ljudnotisen vid ny beställning tills ni väljer att acceptera eller
neka de ordrar som väntar.
Ljudnotisen låter endast när den orangea skärmen dyker upp, det kommer alltså ej att störa
er om ni arbetar med något annat på kassan.

Hotfixes

Fixat problem där ändringar man gjort på en produkt ej synts efter man sparat.

Fixat ett problem i Ancon Order där felmeddelanden visats på både engelska och svenska i samma mening.

Fixat ett problem där en nyskapad tillvalsgrupps ingredienser kopierats från föregående tillvalsgrupp.