Ancon Suite Uppdatering 31/3

Ancon Order &  Ancon Order Web: Nya funktioner

Merförsäljning av mat och dryck
Koppla på en merförsäljningsgrupp till din produkt. När gästen lägger in produkten i varukorgen kommer en popup upp som frågar gästen om hen önskar något mer.

Det här är ett perfekt redskap för att öka snittnotan och driva försäljning av era favoriter.

Ny betallösning med stöd för ApplePay, Swish och Vipps

Nu har vi utvecklat en helt ny betalupplevelse som är mycket smidigare för gästen. Genom denna nya betallösning kommer gästen med en knapptryckning kunna betala med ApplePay, Swish och Vipps. Till en start fungerar Swish på webbversionen av Ancon Order (www.anconorder.com), framöver kommer även Swishstöd i Ancon Order Appen (Samt för er som kör White Label version av Ancon Order). Utöver nya betalmedel är själva betalflödet både snyggare och smidigare för gästen.

OBS! Ni som kund måste aktivera stöd för Swish och Vipps om ni önskar ta emot dessa betalningar, kontakta vår support så hjälper vi er. För påkoppling av Swish så krävs ett Swish Handel avtal.

Låt gästen beställa utan att registrera sig

I den nya versionen så kan din gäst beställa via både App och Web (anconorder.com) utan att behöva registrera ett konto. Gästen behöver bara fylla i namn samt telefonnummer för att ha möjlighet att lägga beställningen. Denna funktion i kombination med ovan nämnd betallösning gör att det blir supersmidigt för en gäst att beställa.

Appen kommer på ett smakfullt sätt uppmana gästen att i slutet av beställningen att registrera ett konto, detta så ni som krögare ska kunna nyttja kunddatan i framtida lojalitet och marknadsföringsmodul.

Hotfixes

• Fixat ett problem där ordningen på menygrupperna i Ancon POS ej har ändrats även fast man har justerat ordningen i admin.ancon.io
  • Fixat ett problem där ordningen på ingredienser i tillvalsgrupper i AnconPOS samt Ancon Order ej har ändrats även fast man har justerat ordningen i admin.ancon.io
  • Fixat visuella problem med kalendern i Ancon POS där texten för månad ej har varit fullt synlig.
  • Fixat ett problem i Ancon POS där man ej har kunnat ändra en produkts ingredienser ifall man redan har ändrat dem en gång.
  • Fixat ett problem där man behövt ladda om sidan för att kunna se vilka menygrupper och varugrupper som ändrats när man använt Multi-edit för produkter på admin.ancon.io

• Fixat ett problem vid sparande av kontonummer på betalmedel i admin.ancon.io där man behövt välja betalmedlet en extra gång innan man sparat.
  • Fixat ett problem i Ancon Order Web som orsakades efter skiftet från Vintertid>Sommartid där det ej gick att välja ordertyp
  • Adderat ytterliggare funktioner för Multi Edit på produkter i admin.ancon.io, nu kan man även ändra; Tillvalsgrupper, Specifika tider för produkter, Bongdestinationer.
  • Fixat ett problem där man behövt starta om Ancon Order appen för att se sina tidigare beställningar i top-baren.