Ancon Suite Uppdatering 20/4

Terminalutskrift

Nu finns möjligheten att kunna använda sin kortterminal för att skriva ut kvitton eller bongar från er Ancon POS.

Perfekt för dig som driver foodtruck eller pizzeria och inte vill krångla till det med externa skrivare, nu räcker det med en iPad + kortterminal för en fullständig kassaplats!

Övriga Betalsätt

Du kan nu skapa egna betalsätt till kassan för att smidigt och enkelt få betalningar registrerade korrekt på er z-rapport när du använder dig av till exempel en fristående kortterminal eller Swish.

Egna betalsätt skapas på admin.ancon.io och kan sedan läggas till bland befintliga Action Knappar i din Ancon POS.

PS. Ni med Adyen som leverantör av kortterminal kan ta betalt med Swish, integrerat direkt i kortterminalen.
OBS! För att integrera kortterminalen med Swish krävs ett Swish-Handel konto.

Feedback vid ej utskrivna bongar

Ibland råkar man ut för glapp i kablar, strömavbrott eller problem med sitt nätverk, därför har vi i den nya versionen adderat en knapp  som ger dig tydlig feedback när en bong ej har lyckats skrivas ut på skrivaren.

Funktionen gör det även enkelt för dig att välja en annan skrivare som bongar skrivs ut på, tills problemet har blivit åtgärdat.

PS. Glöm inte att vår support finns tillgänglig dygnet runt för att hjälpa er med akuta driftstörningar, ni når dem på 010 40 50 900

Integration till Caspeco

Integrera din kassa till Caspecos personalsystem för att per automatik få er försäljningsstatistik överförd till Caspeco.