Hur skapar jag en fristående tillvalsartikel på en menygrupp?

En fristående tillvalsartikel fungerar precis som en vanlig tillvalsartikel med skillnaden att ni kan ha en helt egen menygrupp för bara tillval. Följ stegen nedan för att skapa en fristående tillvalsartikel.

1. Först behöver du skapa artiklarna du skall använda som tillvalsartiklar. Om du inte vet hur man skapar en artikel, klicka då här för att se hur du ska göra.
  2. Klicka på Utseende -> Menygrupper
  3. Skapa en ny meny eller välj en redan existerande meny i menylistan till höger.
  4. Klicka på en tom ruta i rutnätet.
  5. Klicka på 'Välj artikel' och välj en artikel du skall använda som tillvalsartikel.
  6. Klicka i rutan vid 'Lägg till som subbartikel'
  7. Klicka på 'Acceptera'
  8. Klicka på 'Spara'

hur man lägger till en subbartikel på menygrupp