Jag kan inte logga in på WBO

Kan du inte logga in på WBO och får felmeddelande om att du skriver fel lösenord eller e-postadress fast du vet att du skrivit dem korrekt?

Det första du bör kontrollera är att du är på rätt webbadress, för säkrare, stabilare och snabbare åtkomst har vi valt att dela upp våra kunddatabaser i flera instanser. Detta innebär att vissa av våra kunder använder login.ancon.se, medans vissa använder login2.ancon.se.

Om ni är osäkra på vilken webbadress ni skall använda för att logga in; vänligen ta kontakt med supporten på support@ancon.io, chatten eller via telefonväxeln 010-40 50 900.

ancon url