Hur lägger man till eller tar bort en bongdestination på en artikel?

Såhär gör du för att lägga till eller ta bort en eller flera bongestinationer på en artikel.

1. Klicka på Artiklar -> Artiklar
  2. Klicka sedan på 'Ändra' vid den artikel du vill lägga till en bongdestination på.
  3. Väl där inne hittar du 'Bongdestinationer' på tredje raden nedifrån till vänster.
  4. Klicka i fältet för att sedan välja en bongdestination.
  5. Klicka på 'Spara'.

För att ta bort en bongdestination så klickar på du krysset vid en tillagd bongdestination i fältet vid 'Bongdestinationer' och klickar sedan på Spara, du kan se detta i slutet på videon nedan.

hur man lägger till en bongdestination