Hur lägger jag till bilder på artiklar/menyknappar?

Om man istället för text och färg vill ha bilder på sina knappar i menyerna så är det enkelt att fixa. Såhär gör du:

1. Klicka på Utseende -> Menygrupper
  2. Välj en meny i listan till höger där du vill lägga till bilder på artiklar.
  3. Klicka på 'Ändra' på rutan vid den artikel du vill lägga till en bild i rutnätet till vänster.
  4. Klicka på 'Vanliga inställningar'
  5. Klicka på 'Mapp ikonen' vid 'Bild'
  6. Klicka på 'Ladda upp'
  7. Välj nu en bild från din dator som du vill använda som bild för din artikel.
  8. Markera bilden du har laddat upp och klicka sedan på 'Välj'
  9. Klicka på 'Acceptera'
  10. Klicka på 'Spara'

hur man lägger till bilder på artiklar