Hur skapar jag en 'öppen' artikel?

Skapa en helt ny öppen artikel eller gör om en befintlig artikel till öppen

Under Artiklar -> Artiklar har man valen att editera en befintlig artikel eller att skapa en ny.
För att ändra en befintlig artikel klickar man på 'editera-knappen'  Vill man skapa en ny artikel klickar man på Skapa ny

Du hittar mer information om att skapa en artikel här: Skapa en ny artikel

Inställningen som gör en artikel till 'öppen' är en checkbox-ruta.

Det går inte att aktivera öppet pris på en multiartikel eller entrébiljett.